Škola danas

Škola danas

Obrazovanje odraslih

S obzirom da je škola tokom 2001. godine ušla u prvu fazu Reforme srednjeg obrazovanja to su kroz projekte VET 1, VET 2, nastavnici naše škole iz područja drvoprerade učestvovali u izradi mnogih dokumenata, obrazovnih programa, programa obuke, zatim izradi priručnika i udžbenika za srednje obrazovanje.

U našoj školi lociran je Centar za obuku iz oblasti drvoprerade koji je nastao kroz projekat VET 1, kao rezultat partnerskog odnosa ZZZ CG, MPS Crne Gore.

Škola je rješenjem Ministarstva prosvjete i nauke UPI br. 07 – 353 od 12. jula 2010. godine, licencirana za izvođenje sljedećih programa obrazovanja odraslih: pomoćni stolar, stolar za namještaj, građevinski stolar, tapetar, proizvođač rezane građe, pomoćnik u preradi drveta i hidrotermičar drveta, a  rješenjem Ministarstva prosvjete i nauke UPI br. 07 – 704 od 10. 11. 2011 godine, licencirana je za izvođenje programa obrazovanja za osposobljavanje za sljedeća zanimanja: kuvar, pomoćni kuvar, konobar, izrađivač jednostavnih ukrasnih predmeta i nakita, voćar, vinogradar, uzgajivač ljekovitog bilja i programa obrazovanja za sticanje preduzetničkih znanja i vještina.

Licenca 1

Licenca 2